One
Facebook Twitter Google+ LinkedIn

Projects of Adaqua Ltd

Adaqua Ltd undertake a variety of Pond and Landscape Construction and Design Projects, we also provide Bank Re-Inforcement, Silt Management, General Landscaping, Fish Management, Technical Lining and Weed Clearance. Over the years we have completed a variety of projects and some of them are here below:

Pond Renovation - Knowle - 2016
Pond Renovation - Knowle - 2016
Renovation of a koi pond to make the system more user friendly by enlarging and re-designing the layout of the filtration plant room situated beneath the decking.  Aesthetics and efficiency were improved by re-building the pond a littl... Read More
Bank Reinforcement - Abbots Bromley - 2016
Bank Reinforcement - Abbots Bromley - 2016
A regular customer requested work to be carried out alongside his stream, to extend and reinstate the bank.  The planting bay linings were constructed from Nicospan, a semi permeable material with Polyfelt geotextile which holds fine s... Read More
General Landscaping at Guys Common 2016
General Landscaping at Guys Common 2016
We have a customer with a communal pond area who have regular spring and winter maintenance works. This year they requested the bank area by the pond to be re-landscaped.  The section to be landscaped covered 25 metres.  The bank ... Read More
Fish Management - BPA - 2016
Fish Management - BPA - 2016
Early in 2016 we were approached by a commercial company to remove the resident fish from a large pond on the company’s site. Primary objective was to remove all the fish from the system and transfer them to our on-site specialist hol... Read More
Pond Renovation - Knowle - July 2016
Pond Renovation - Knowle - July 2016
In July 2016, we carried out renovation works of an existing pond to include replacement surrounding York stone paths, and an oak cantilever decking.  The renovation also included the construction of a new raised circular pool and the ... Read More
Water Feature - August 2016
Water Feature - August 2016
A new customer had an unattractive space, previously a grain silo, that was visible from their patio window. The area was circular and had seating around the perimeter. A stainless steel sphere water feature was installed in the centre, wi... Read More